Arkadaşlar sonuna kadar okur ve yol gosterirseniz harika olur buna cok ihtiyacım var

severek evlendiğim bir eşim var ve gayet mutluyuz lakin son zamanlarda canımız biraz sıkılmaya başladı
ben kacarak evlendim (annemin yuzunden annem istediğim cocuk bulgaristan gocmeni bizim ırkımızdan değil diye vermek istemedi)
haliyle bana muska yaptı ama ben bunu fark edip bozduğumda eşime buyucu cinleri var demeye başladı
herneyse cocuğumuz oldu 1 yaşına geldi halen daha cok tuhafa haraketleri var ailemin ve eşim rahatsız olmaya başladı
doğum yaptığım gun sen kızımızı kacırdın diyor annem ustune birde eşime buyucusun diyor eşim yinede sustu birşey demedi
bu arada 5 yıllık evliyiz artık herneyse annem ve babam covid olduğu halde bize gelmek istiyor ama eşim covid var cocuğumuza zarar gelecek diyor babama şikayet ediyorum annemi anneniz melektir cennetliktir diyor babamada zamanında buyu yapa yapa mallaştırmış adamcağızı
bende ne yapacağımı nasıl cumle kuracağımı bilemiyorum annem babam cocuğu oyle bir tutuyorki sanki olmesini istiyorlar gibi
ellerinden tutup sallıyorlar kolu bacağı cıkacakmış gibi oluyor birşey soyleyemiyoruz eşim hakkında bana TİPSİZ KOCAN BOYU POSU YOK ŞOYLE BOYLE BEN ONA KİNLİYİM SENİ KACIRDI DİYOR BABAM AMA SENDE VAZGECEMEDİĞİM İCİN SUSTUM DİYOR oysaki eşim onlara hep iyilik yaptı durumları kotu olduğunda arkalarında durdu vesaire vesaire oysaki onlar kocamın zor zamanında 5milyar borc bile vermemişlerdi...

yani olayın kısa ozeti bu ne yapacağımı şaşırdım birşey soyleyince hep ters alıyorlar siz olsanız ne yapardınız ciddi anlamda kocam
bıkmaya başladığını ve gidişatın kotu olduğunu soyluyor haklıda... lutfen bana yardımcı olun tecrube her daim onemlidir tecrubelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum