Merhaba hanımlar
Buyuk bir şehirde ikamet ediyoruz. Eşimin memleketi doğası yeşilliği sebebiyle yaşamaktan keyif alacağım bir şehir.
Ancak kv ve bekar gorumcem birlikte yaşıyor. Bir de evli gorumcem var o şehirde.
Taşınma şansımız olacak gibi yakında iş sebebiyle.
Lakin sizce bu benim icin bir cılgınlık mu? Rahatımı bozmak mı? İlla ki haftasonları goruşme olur az goruşunce seviyorum iyi insanlar. Ama yazın 15 gun beraber kaldık laf sokmaya başladılar ben kendimi cektim baya odadan cıkmadım fln kısır donguye girdik. Sessiz bir insanım laf sokunca onlar cok cevap vermek icimden gelmiyor. Odamda takılıyorum.
Şimdi senede 1-2 kez goruşuyorum. Ama taşınırsam ayda 1-2 kez olacak. Her hafta olmaz taşınacağımız yer ile evleri 45 dk mesafede. Ben şehir değişikliği nedeniyle sıcak bakarken annem bunun icin pişman olacağımı soyluyor. Nitekim ablamda kendi kv si ile aynı şehirde yaşadı bir donem surekli kavga dovuş ettiler. Cunku kadın her işe eniştemi cağırdı 5-6 oğlu olmasına rağmen. Bizimki Bi de tek erkek. İlla işe guce cağıracaklar ama tadında kalmaz mı bunalır mıyım korkuyorum