Arkadaşlar lutfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin uzerine kendisine araba almış eşimin ustune borc birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu arac hacizli bir arac trafik ve vergi borcları odenmediği icin abisi hergun bizi geciştiriyor odenecek diye ama yalan sadece lafta bu arac trafikten men edilen arac az once eşimi vergi dairesine gondermiş oğren ne kadar toplam diye gercekten bıktım artık bu konu yuzunden sinirlenip ailemin evine bile gittim odenecek denip geri geldim hala odenecek bi evimiz var borc harc aldık elden gidecek diye korkuyorum beş para etmez araba icin bizi neler bekliyor ben inanmıyorum.. odeneceğine eşimi oyalıyor eşim polisede gitmiyor cok iyi yurekli saf bi insan abisi diye guveniyor surekli yarın odeyecem diyor ama odemiyor yapılandırma ile borcta duştu hala bekliyor dun eşimle konuştum artık son care ne yapacaksın diye gidicem dedi polise ama kardeş kardeşe neden boyle birşey yapar bu borc odemezse başka ne yapılabilir alan adam nasıl sorgulamıyor anlamıyorum bu konu evi mutluluğumu bozdu neredeyse oğlum bile etkileniyor bir n gidince kavgalar cıkmış ama hala adam oyalıyor sizce ne yapılabilir