Merhaba arkadaşlar,
Ben 10 yıllık evliyim ve bu sene evliliğimiz catırdamaya başladı. Biz cok kucuk yaştan beri beraberiz ve birbirimizi cok severek evlendik. Eşim benim icin benim ailemin yakınına bile taşındı ve cok fedakarlık gosterdi. Başta herşey cok guzeldi ve tartışma cıkmasın diye coğu konuda senelerce sustum. Eşim sinirlenince kendini kaybedenlerden. Bağırır cagırır ve cocukların onunde bile devam eder. Cok saygısız olur ve hic ozur dilemez. Ben coğu zaman alttan alırım ama 10 sene sonra benimde tahammulum kalmadı. Artık dayanamıyorum. İkimizde calışıyoruz ama hic birşeyle ilgilenmiyor. Ev işleri, cocuklar, dersler, kağıt kurek işleri, alış veriş, herşeyle ben ilgileniyorum. İşten gelir yer uyur hic birşeyle ilgilenmez. Bu durum beni cok yoruyor. Gercekten yetişemiyorum. Yardım istediğimde bağırıp cağırıyor bin pişman ediyor. Ustelik hep internet oyunlarina yuksek miktarda para yatırıyor ve durumumuz okadarda iyi değil. Yeni oğrendiğim bir durumda var sanırım esrar kullandığını oğrendim. Telefonunda resimler mesajlar buldum. Karıştırdığımı oğrenirse kıyamet kopar. Artık okadar yoruldumki baş edemiyorum. Esasında cok iyi bir insan ama bu durumlar beni cok soğutuyor. Aileme belli ettirmemeye calışıyorum ama nasıl ciddi olduğumu gosterebilirim? Nasıl değiştirebilirim? İki cocuğumuz var pes etmek istemiyorum ama dayanamıyorumda