Merhabalar,
bir kamu kurumunda vardiya muhendisi olarak calışıyorum.Şu an calıştığım vardiyada biriyle kısa sureli bir ilişkim oldu.Geleceğimizin olmayacağını duşunerek ayrıldım.Şu an aynı vardiyadayız haliyle surekli birbirimizi goruyoruz.Bir sure rahatsız etti beni acıkcası şimdilik kabullenmiş gibi duruyor.Bir sure sonra başka vardiyalardan biriyle tanıştık.Şu an profil olarak bana uygun birisi diyebilirim acıkcası.ama bu durum aramızda biraz problem oldu acıkcası.Şu an onun olduğu vardiyaya gecme bir şansım var. Y a da aynı eski vardiyamda da devam edebilirim.Şu an bulunduğum ortam cok iyi 1 senedir aynı vardiyadayım ve iyi bir iletişim yakaladım ve duzenim oturdu acıkcası.Ama şu an konuştuğum kişi haliyle bu vardiyada kaldığım her an benim icin endişelendiğiini beni rahatsız etmese bile surekli goz goze olduğumuzu soyluyor.Ki haliyle haklı.Gidersem onunla vardiyada nasıl olur?Tekrar eski duzenimi yakalayabilirmiyim bilmiyorum acıkcası. Cundu bir şeylere cok zor alışan biriyim.Allah icin bana yardımcı olun ne yapmalıyım?Hangi pencereden bakmalıyım kafayı yemek uzereyim