Merhaba arkadaslar ben kendimi yalnız hissediyorum sebebi ise eşioden kaynaklı beni hicbir zaman savunmuyor etmiyor heo oncelik ailesinden yana aramızda 7.8 yaş var ama gercekten birbirimizi bazen hic anlamıyoruz bana ailesini savunup kpruyup duruyor ama beni bi kere olsun korumadı surekli bana kendi ailem hakkında gelmesinler vs gibi cumleler kuruyor beni surekli kısıtlıyor bir işe gireyim diyorum yok carsıya ineyim diyorum yok ne işin var simdi ise kardeşlerim ve arkadaslarımın yanıma gelmesini istemiyor sebebi ise benim onun kız kardesi yani gorumcem ile konuşmamam gorumcem eşimle tartıştım ve bana demediğini bırakmadı haliyle bende tavır aldım ama eşim kardesine karsı beni koruması kollaması gereken yerde o kardesini tercih ediyor beni surekli yok sayıyor ben sabrettim dayandım seviyorum da kacarak evlendim cok şukur kendi ailem yanımda oldu kactığım icin benimle konusmamazlık yapmadı duğunumu yaptı ama benim eşimin hala aileme karsı bi duvarı var birlik duruyorum ve eşim sorumluluk alamamıs bu zamana kadar hep hayatı şaylaylom yaşamıs simdi ise ben konustuğumda yorum yaptığımda bana kızıp bağırıyor bazen fikirlerimi almıyor coğu zaman ben yine mutlu olalım diye sabrediyorum ama hala değişen birşey yok kendimi cok yalnız hissediyorum kimseyle konuşmuyorum gunde 100 cumle zar zor kuruyorsam kuruyorum ben cok yoruldum yıprandım bana yardım edin fikir sunun eşime kendimi nasıl anlatırım nasıl bağlanır bana yada bu hayat bu şekilde boyle devam eder mi henuz daha 10 aylık evliyim.