Arkadaslar merhabalar yeniden.Az once hazirladigim videoda, Partnerli bir kanalin bazi onemli ozelliklerinden bahsettim.Gerci hizlica anlattim ve birazda komik oldu ama nesem yerinde bugun bu yuzden kusurabakmayin.

Ayrica en cok sorulan soru,en cok cozum aranan konu hakkinda bizzat kendim ornek verdim.Peki nemi ! Ozgun video nasil yapilir,nasil yapabiliriz diye dusunen arkadaslara bir fikir verdim.Herkes bunu farkli yollarla kendi stilinde kendi karekteri ve kisiligi ile yapabilir.
Ve ortayada super seyler cikar diye umuyorum.
Gercekden bu turde bir kanalin cok tutacagindan takipcisinin cok olacagindan hatta hic belli olmaz bir anda kendinizi Haber kanallarinda,buyuk facebook sayfalarinda paylasilan bir video sahibi olarakda bulabilirsiniz.Tabi asiriya kacmadan,herseyi mizahi bir anlatimla yaparak.

Gercekden bu turde bir kanalin cok tutacagindan takipcisinin cok olacagindan hatta hic belli olmaz bir anda kendinizi Haber kanallarinda,buyuk facebook sayfalarinda paylasilan bir video sahibi olarakda bulabilirsiniz.Tabi asiriya kacmadan,herseyi mizahi bir anlatimla yaparak.
Neyse uzatmadan iste videomuz.Sona kadar izleyip ,yorumlarinizi eksik etmeesseniz sevinirim.Hizli,heyecanli ve guzel bir video oldu diye dusunuyorum..
iste Videomuz ;