Merhabalar.. Daha oncede ilişkim hakkında konu acmıştım ve siz haklı cıktınız.. yaklaşık 1 yıldır 33 yaşında biriyle beraberim. Aslında cok zıt karakterlerimiz vardi. O utangac, asosyal, icki kullanan, sigara icen ateist birisi ben disa donuk, fazlasıyla sosyal inanclı biriyim. Onu seviyordum birlikte guzel vakit geciriyorduk. Kitaplar gezi ve filmler ortak alanimizdi o nedenle Tum bunlarla baş edebilirim sandım ama olmadi. Sorumsuzlugu, tembelliği Canımi cok sıkıyordu ama en onemli sorunumuz ailesi beni istemiyordu. Daha doğrusu babası. Ancak her şeye rağmen gecen ay annesini alıp ailemle tanışmaya geldi. Babamlar da bana bıraktı ama annem hic
beğenmedi yine de ben onu savundum. Aramzda Kac gundur puruzler suruyordu ancak dun bardagi tasiran sey oldu. Ben yeni yila cok onem veririm. Kac gundur ağac alalim diyorum oda ben hallederim sen karışma dedi. yolda aldim kargoda soyle boyle diyor. Hediyelerden bahsettik ağacı soyle susleriz boyle yapariz. Kendisi dedi hediyeleri ağacın altına koyarız. Ben sevinerek bana hediye mi aldin dedim. Ve yilbasina kadar sabredemedim. Hediyemi ne zaman vereceksin dedim o da yarın aksam yemek yeriz ufak kutlama yapariz dedi. Işten erken cıkıp yemege gittim ama ortada ne ağac var ne hediye. Cocuk gibi beni kandırıyor. Meğerse hic almamış parası yokmus zorla oğrendim. Sorun bu değil sorun beni kandırdı ve ben bu adamla 1 yıldır birlikteyim 6 kusur maaş alıyor tek kuruş biriktirmemis. Gecen aylarda birikim yapıyordu ve tum parayı annesine gondermiş neymiş annesi daha guclu yanında dursun istemiş. Yahu sen guclu ol annen değil dedim. Ocak sonunda nisan yapacaktık neyle yapacagiz diye sordum kredi cekecekmiş. Siz olsanız bu kadar ezik sorumsuz ve bizi hic duşunmeyen bir Adam i istemiydiniz? Ailesi onun benimle evlenmesini istemiyor ama o burada tek kurussuz kalip tum parasını ailesine gonderiyor. Ve kısacası bitirdim bu ilişkiyi. Icim kanaya kaNaya sabaha kadar ağlayarak bitirdim. Cunku duzeleceğine inancım kalmadi artık.