Merhabalar

İcim cok buruk, bi durgunum bugun. Geriye donup bakıyorum Cok kaybımız oldu. şehit sağlıkcılarımız, şehit askerlerimiz polisimiz..
okula gidemeyen/evden de eğitimine devam edemeyen maddi imkansızlığı olan cocuklarımız..
depremi seli..
Gercekten hem suruncemeli hem de kaşla goz arasında gecen bir yıldı.
icim bir buruk acıkcası bugun.
Ne yıldı ama..
Ben sizinle olmak istedim.
aklımda olduğunuzu bilmenizi istedim.
burada herkes birbirinin kimsesi oldu, kimi zaman hırpalayıp kendine getirdik konu sahibini, kimi zaman ihtiyacı olan hoşgoruyu sağladık kızsak da.
Belki bana da kızıyorsunuz bu mu dert neler var diye ama, kayınvalide elti mi olmak zorunda her dert

bu yıl yine bir arada olduğumuz, kimseyi vakitsizce kaybetmediğimiz, haber alamadığımız artık siteye giremeyen ve hic giremeyecek arkadaşlarımızın olmadığı..
C CiNNET NUR umuzun ve diğer arkadaşlarımızın gonlunun ferahlayıp hayırlı “sağlıklı” haberler aldığı..
Tek bir anını dahi hak etmeyen adamlara, ekonomik ozgurluğu olmadığından ya da ailesinden destek goremediği icin; omur feda etmek durumunda kalan/kalması gerektiğini duşunen arkadaşlarımızın; o adamdan kurtulacak guce sahip olduğu..
Ozellikle kadınların, cocukların; “insanların” katledilmediği.. ecelle olumun luks sayılmadığı..
Gonlumuzden gecenin hayırlısı ile nasip olduğu bir yıl olsun inşallah

Vefat eden ablalarıma arkadaşlarıma Allah rahmet eylesin.. cok guzel gunlerimiz oldu burada..
Hadi yeni yılda kendimize verdiğimiz sozleri, hedeflerimizi paylaşalım, maksat aynı sofrada kek borek yiyip kutluyormuş gibi hissetmek olsun

2021 sağlıkcıların, emekcinin, gonlu guzel insanların yılı olsun

mutlu yıllar kk