Merhaba herkese.
Uzun suredir anksiyete hastasıyım bunu yaşamayan anlayamaz, antidepresan kullanirken sizler gibi normal hissediyorum.Ama kesince icimde sadece olme isteği ve muthiş bir sıkıntı oluyor. Rabbim hayırlı omur versin bir yavrum var.Ikinci bir bebek deli gibi istiyorum oyle boyle değil.6 aydır ilaci bıraktım şaşılacak derecede iyiydim dedimki artik gozumu kararttim bebek yapacağım.Yumurtalama testi aldim yumurtladigim gunu oncesini ve sonrasını tamamen değerlendirdim.Gece oldu birden bana bir sıkıntı geldi rabbim kimseye yaşatmasın anksiyetem birden hortladı.Sabah işe zor gittim zor geldim eşime ertesi gun hapı aldırdım ictim.Sorun şuki yumurta dollenmişse ki buyuk ihtimal dollendi.etki etmiyormuş mantıken yumurtlamayi geciştiriyormuş.Şu an anksiyeteden olmek uzereyim ve boyle 9 ay mumkun degil gecmez.Dun antidepresana geri başladım ama etki etmesi uzun surecek halen rahatlamadim.Bir taraftan ya hamileyken iciyorsam diye deliriyorum.Eger bebek varsa ve ben ilac icerek devam edersem bebegi aldırmak zorunda kalırsam bunu da atlatamam zaten psikolojim bozuk.Cok istiyordum ama aylarca guvenedim kendime o yuzden bekledim .Kendimi yiyorum.Neden yazdim onuda bilmiyorum, buraya ama cok kotu hissediyorum ,inşallah hamile değilimdir inşallah kendiliğinden sonlanır, rabbim yardim atsin bana