Arkadaşlar şu an kullandığım telefon A20 telefonu taksit ile 2.200 TL'ye almıştım. 168 gun once telefon gayet hızlı akıcı kamerası sabahları fena değil ama denediğim uzere aşırı grenlenme yapıyor ve bir keresinde PUBG Mobile yuklemiştim, başlarda kasmıyordu ancak sonralarda kasmaya başladı. İşin garip olan kısmı ise telefon ısınmıyor ancak PUBG Mobile donuyordu ancak nasıl olur donuyorsa sistem kaldırmıyordur, kaldırmadığı zaman ise ısınması gerekir neyse, diğer oyunlarda bir sıkıntıya rastlamadım, gerci cok oyun oynadığımda soylenemez ama, şarj bir gun rahat cıkarır oyun oynamaz iseniz veya cok sarj yiyen uygulamalar kullanmaz iseniz gayet hızlı sarj oluyor sarja ise genelde 1 gun gider ertesi gun oğlene doğru takarım 30'larda olur genelde sarj, tabii cok kullanmıyorum. Telefon tasarım olarak fena değil ancak cok dandik bir malzeme kullanmışlar, sanki buksem kırılcak gibi geliyor. Telefon akşamları ise hic guzel performans veremiyor kamera acısından, size sorum şu, sizce 5-6 ay once bu telefonu almak ile iyi mi etmişim yoksa daha iyisini alabilir miyim?