Avm diyeyim isim vermeyeyim gezerken boya bakıyordum...Dolaplarımı falan boyuyorum. Ben boyalara bakarken, bi tane erkek te bakıyordu , elinde telefon kararsız gibi bi gidip bi geliyordu...
Sonra bana bu boyalardan anlıyor musunuz dedi. Eh biraz dedim...Bana yapmak istediği şeyi telden gosterip hangi boyayı kullanabileceğini sordu..Ben de bildiğim kadarıyla bikac bişey soyledim ama abarttı iyice konuyu detaylandırdı, tam bu rengi nasıl elde ederim bilmene vs. Ben ordan ayrılmak istedim artık, adımı sordu, tanışma başlatmak istedi ben uzaklaştım..Neyse ben de sokakta onune gelene yazanlardan diye duşundum. Aslında dış gorunuş olarak falan duzgundu..Kasaya gittim baktım hemen o da kasaya gelmiş, ben odeyip cıktım, hangi ara odediyse hemen arkamdan koştu geldi...Hemen gidiyor musun, biraz yuruyelim mi falan dedi, sanki biranda arkadaşız moduna girdi...Evet gidiyorum dedim, gittim...
3-4 gun sonra bilmediğim bi numaradan arandım, actım, bu...Dedim sen nerden biliyorsun telimi?
Ben kasada odeme yaparken indirim kartı yerine tel soylemiştim orda, meğer onu hemen ezberleyip yazmış...Bu yaptıgın rahatsız edici dedim. O akşam nereye gittiği gorecem diye arabamı vurdum kacırmayayım derken dedi..Guzel birisin, tanışmak istemiştim, yakın oturuyoruzdur, cay yapabilir misin dedi , koronada iş-ev sıkıldım dedi. Saat 21.00 idi..Dedim ne cayı, seni eve alacagımı mı duşundun hem sokaga cıkma yasagından da haberin yok sanırım dedim..Hastaneye gidiyorum deyip cıkılabilio diyor.
Bu arada makine muhendisiyim dedi..Telefonu kapattım
Sonra whats app tan ozur dilerim yazmış...
Boyle bişi yaniii sacma ve rahatsız edici değil mi bu durum? Ben mi abarttım? Bu kişi 30lu yaşların başında tahminine gore amcalardan değildi yani onu belirtmek istedim sadece
Bu arada oyle aman aman bi bakımlı giyimli değildim o gun, makyaj falan da yoktu...cay yapacakmışım bana gelecekmiş sohbet edicez herhalde..Cidden bu kadar kolay mı oldu artık bu işler?