Ben gorevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kac kez evime aldım birlikte vakit gecirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hic bilmiyorum ama. Aslında kafam cok karışık. Dun 3 bucuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugun değiştirmiş. Bazen cok romantik bazen gunlerce guzel soz soylemez. İnce duşunceli hic değil. Kendisinede soyluyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer boyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Cunku gercekten artık ince duşunceli olsun istiyorum. Bana ozel hic bir kelimesi yok. Birlikte vakit gecirdiğimizde bana senin vucudunda niye boyle kırmızılıklar var, tuylerini bir daha jıletle alma diye iki cumle soyledi ve ben cok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu oyle şey ben onları oylesine soyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Surekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kac kere kafede calıştı bir engeli var o yuzden iş bulamadığını soyluyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cumle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak boyle ?