gorumcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...cok cok iyi atlattı cok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa sureli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gun diğer sekiz gun full iyiydi ..dun bir hafta olmuştu işte karantina suresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim goruntulu konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar ustelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...goruşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gun karantina bittikten sonra ...bebeğimi de optu kokladi yedik ictik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan gecti dihor ama ben yinede cok.korktum.diken ustunde durdum.o akşam ...bugun gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar boyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile goruştunuz mu ?, lutfen biseyler deyin cok kotuyim cok