Arkadaşlar Zigavus partnerini actıkdan sonra bir cok arkadaşa her gun tekrar tekrar aynı şeyleri anlatıyorum kimseyide kırmak istemiyorum ama ısrarcı olanlar var elimden geldigi kadarıyla izah edicem.

Başka partnerler cok para veriyor sizden gelen kazanc neden bu kadar az diyorlar biz aldımız parayı veririz aracıyız kazanca bir etkimiz olmaz.

Doğrulama Tiki ni biz vermiyoruz biz sadece uygun olan kanalları iletiyoruz sureci hızlandırıyoruz.

bu kanal spam kanal ama telifi yok alın ne olur gibi seylerlede cok gelen oluyor icerik ozgun olmadıkca alamıyoruz.

son olarak bu forumdan olduğunu itta eden bi cahil arkadaş var israrla ikna edemedim partnerleri ne olarak gordugu ortada sen hub sın bi haltdan anladıgın yok diyor sornada onun bunun yardımyla partner acmısın dıyor fprumda yazıcaktım rez,l etmek istemedim diyor arkdasş bunu okur gelsın benı rezıl etsın burda beklıyorum.
butun partner firmaları akbaba bi akıllı sizsiniz o akdar millet partnere gecmekte salaklık yapıyor bi sizin gozunuz acık.

Quiz rec mn acıkken herkesın ısı yerındeyken kimseden ses cıkmıyordu şimdede koseyse sıkıstılar bo.. atıcak yer arıyorlar beceremıyorsanız bırakın gidin cok zor değil

Not: bu arkadas adsensden kazancını yılalrdır kesıntısız alıyormus anlatsında bizde bilelim