arkadaşlar merhaba.5 aydır birlikteydik. Onceki ilşkilerimde hep yıprandım.Bu sefer tam oldu galiba demiştim.32 yaşındayım artık evlenip kendi ailemi kurmak ve cocuk sahibi olmak istiyorum.Tabii sevmek ve sevilmekde istiyorum.Sevgilim iş ve ailesi yuzunden stresli olduğunu, etrafındaki herkesi kırdığını bu yuzden 1 2 gun izin istediğini soylediği uzun bir mesaj attı.Benimde gecmişten cok canım yandığı icin birden sinirlendim istemiyorsan soyle bahanelere sğınma dedim.Oda bununla hic ilgisi olmadığını defalarca soyledi.En son umarım bu durumu aşabiliriz dedi. Sanmıyorum kendimi tanıyorum dedim.Elimden geleni yaparım dedi bu şekilde son konuşmamızı yaptık.Ama 15 gundur ne aradı ne sordu.Intagramda silmemiş. Madem istemiyor instagramdan neden silmiyor. Sizce ben mesaj atmalı mıyım?Hayatımdaki biriyle hicbir zaman boyle saygısızca bağımı koparmadım ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ?
Not: Bizim bazı yakınlaşmalar olsa da tam anlamıyla cinsel birlikteliğimiz olmadı. Birkac erkek arkadaşım durumun cinsellikle ilgili olduğunu soyledi. Bu sen iyisin evet ama benimde cinsel ihtiyaclarım var ve bunu seninle karşılayamıyorum demek dediler. sanırım haklılar. Benim kararıma saygı duymuyorsa yapabileceğim birşey yok .,