Samsung Galaxy S10e yuksek sıcaklık
Samsung0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy S10e yuksek sıcaklık
-
25-09-2022, 00:38:51Yaklaşık 1 yıldır kullandığım S10e aldığımdan beri aşırı ısınıyor. Neden bu kadar geciktiniz derseniz kılıf ile kullanıyordum neredeyse aldığımdan beri o şekilde hissedilmiyordu. Aldığım zamanlarda kamerayı kullanınca ozellikle telefon dehşet derecede ısınıyordu. Kapatıp balkona koyuyordum ki soğuması icin. Acıkcası bunu araştırmıştım ama kılıf alınca arada kaynadı bu durum. Bugun kılıfı cıkardım mÂlum pandemi sonucunda evden cıkmıyorum kılıfa da ihtiyac duymuyorum. Şu mesajı yazarken bile telefonun sol kısmında ara sıra ısınmalar oluyor. Batarya performansı konusunda bir sorunum yok ama bu ısınma olayı kafama takıldı. Kablosuz şarj kullanıyordum kılıfa o durumda bile bu kadar sıcak olduğunu hissetmiyordum. Arkası cam olan ilk telefonum bu ondan dolayı bu durumun normal olup olmadığını oğrenmek istiyorum. Gecen seneki yazılım ile bu durum cok daha kotu idi. Şimdi de kameraya girince ısınma oluyor ama oncekiler gibi değil. Telefonda performans konusunda bir problem yok. Takılma kısmı da arayuzde oluyor onun haricinde bir problem yok.