Merhabalar, ben aslen Gaziantep'liyim. İstanbul'da gurbetteyim burada calacak bir kapım yok. Burada cok sorun yaşadım ama cok uzun olacağı icin asıl cıkmazımı sorayım. Eşimin aileside başka il de yaşıyor. Eşimin halası, dayısı var ama kapımı bir kez olsun calmış değiller. 2 yaşında bebeğim var. Akşama kadar dort duvar arasında yaşayıp gidiyoruz. Parka gidiyoruz, markete gidiyoruz o kadar. Hic arkadaşı olmamasıda cabası.
Sorum şu; Eşime benim memleketime tayinini iste diyorum ama o da sırf İstanbul kendi memleketine yakın diye, maaşı Gaziantep'e gidersek duşecek diye istemiyor. Fakat yakın olmasına rağmen eşimin ailesi 4 senelik evliyim 4 defa ancak gelmiştir. Burada evimiz kira değil, maaşı 4000 TL . Oraya gidersek maaş 3000 TL ye duşecek kirada olacağız. Cocuğumu kimsesiz dort duvar arasında buyutmek istemiyorum.
Siz olsanız sırf 1.000 TL ve hic gelmeyen anne-babasına yakın diye bir omur yalnızlık ile mi yaşamayı tercih ederdiniz yoksa cocuğum ve kendim icin az olsun mutlu olalım diye mi duşunursunuz?