Son ilişkimden sonra uzun bir sure yeni biriyle başlamama kararı almışken, eskiden ismen tanıdığım ve kendini hayatını yaşayışını merak edip ilgi duyduğum onunla bir vesile ile tanıştık. Oyle bir tanışmaydı ki gunlerce sabahlara kadar konuştuk, sabahları akşam ettik, o yazardan girip bu duşuncelerden cıkıp birbirimizde kendimizi bulduk, cok konuştuk cok alıştık bu surece. Ve goruştuk, ilk goruşmemiz de buyuleyiciydi kamp yaptık. 3 gun birlikte zaman gecirdik ki bu zamana kadar 3 gun kimseyle dolu dolu zaman gecirmemiştim. Sevgili olduk, covid olmasından dolayı işlerimi uzaktan ilerliyor ve ilişkimiz ekim başından beri devam ediyor. Goruşme sıklığımız cok fazla en fazla 5 gun goruşmeyip sonraki 3 4 gunu birlikte geciriyoruz. Ve sanırım artık bana kendi asıl yuzunu gostermeye başladı.
Benim aklımda yokken aklıma evlilik duşuncesini soktu, şuan eşyalar alıyoruz, ablasına, universitedeki hocalarına benden bahsetti, beni arkadaşlarıyla tanıştırdı, sosyal medyasında fotoğraflarımız var. İlk tanıma zamanlarından beri ekonomiyi duzenleyip evlilik modunda olalım diyen bir erkek beni de artık bu duşunceye sevk etti. Onunla son 6 gune kadar evlenmeyi duşunuyordum. Ta ki bu yazacaklarıma kadar; lutfen okuyup yorumlarsanız cok sevindirirsiniz, ağlayarak yazıyorum tutamıyorum kendimi.
6 gun beraberdik ama bu 6 gunde ne paylaştınız ne konuştunuz ne hayal kurdunuz ne tartıştınız deseniz hic birşey derim size. Konuşmayı uzatıp uyumayalım diyen erkek benimle konuşmak yerine saatlerce telefon ve youtube izleyip yuzume bakmıyor. Ufacık bir sorun yaşadık cinsel anlamda istemedim geri cekildim ve kendisini kotu hissettiğini sanki zorluyormuş gibi olduğunu modunun duştuğunu soyleyip tum gun ve gece yuzume bakmadan başka şeylerle ilgilendi. İnanın yanında kedi gibi oturup onun yaptığı şeyleri izleyip aralardan dahil olup benimle sohbet etsin diye bekledim, arkadaşı arar kahkahalarla konuşur telefon kapatınca surat duşer. Tek kelime etmez. Ki bu adam cok konuşkan ve komik biriydi, yani ilk tanıştığımızda oyleydi. Beni cok seviyor, hayatında değer verdiği tek insan benim oldugunu her ortamda belirtir ve soyler ama bu yaptıkları beni yanındayken gormezden gelmesi ne demek ? Evlenelim diyor evlendiğimizde sohbet edilmeyen bir evlilik mi olur ? Sevmeyi bilmediğini soyluyor, sevmeyi oğretiyorsun diyor. Karşılığı bu mu ? İlgilenmiyorsun eskisi gibi bir cumle kurmaya kalksam lafı ağzıma teper, ben daha ne yapmalıyım eflatuns benim sevgime nasıl inanacaksın ben ne yapacağım kafayı yiyeceğim der durur. Bugun evden gitmeden once sarılıp opmeyi istedim yapmadım o da yapmadı, sadece seni cok seviyorum dedi surat 5 karış. Sevmek tanımlarımız mı uymuyor ? Yoksa arkadaş olmayı beceremedik mi ? Ben uyumlu ve zor olmayan bir insanım cok duygusalım, yanında bu 6 gunde 2 kez ağladım tutamadım, gucsuzleştim. Ne yapmalıyım ? Boyle bir insan nasıl yola getirilir ? O ışıklı başlayan bir aşk boyle devam edemez bana kalırsa, bu duyguyu hiş yaşamadım daha once ve boyle kayıp gitsin istemiyorum.