Merhaba herkese
Cok detay vermek istemiyorum mazur gorun.Canım yanıyor şu sıralar haksız yere hem de.Kotu bi olay gecti başımdan.Şukur biraz daha iyi gibiyim,gunler gectikce toparlandığımı hissediyorum.Gunlerce kabuslar gordum o gecti.Şimdi ise kalp carpıntım oluyor uyuyamıyorum bazen.Cok sık dua ediyorum.Allah gozyaşlarımı uzuntumu goruyor.Beddua etmekten korkuyorum ama beni boylesine uzen birinin yaptıkları yanına kalır mı?Hani derler ya mazlumun ahı diye?Boyle siz de ahınızın cıktığı bir olay yaşadınız mı merak ediyorum.Cok korkuyorum dua ederken boyle duşunduğum icin kotu mu oluyor bilmiyorum.Biraz da olsa ici sızlasın pşşman olsun.Demek ki hakkımda hayırsızmış diyorum surekli.Buyuk dersler cıkardım her ne kadar detay vermesem de haksız yere canımın yandığını bilseniz yeterli.Sizlerden de dua alırsam cok sevinirim gercekten kotu gunler gecirdim.Ve bir de boyle ilişkinizde herhangi bir can yakıcı olay yaşadığınızda ne kadar surede toparlanabildiniz? Şimdiden teşekkur ederim biraz dertleşmek iyi gelecek.