Arkadaslar uykularım kactı sevgilimle konuşmuştuk onceden ben evlilikten korkan biriydim. Oda bana saygı gostermişti. Birlikte yaşıyoruz zaten. Sonra bana hic beklenmedik anda evlilik teklif etti. Bende dunden razı gibi kabul ettim. Konuştuk yaza bişeyler yaparız dedik. Kız cocuğu var ve onun bizim aynı evde yaşadığımızdan Bile haberi yoktu. Herneyse suan kızıyla uyuyoruz. Yılbası gunu bize getirdi. Cok sevimli ve cok iyi anlaştık 8 yaşını gecmiş. Birlikte mutfakta cok eğlendik. Pazartesi gidicek diye uzuluyor ama artık gelicek haftada bir. Ben biraz korkmuştum beni yadırgar kıskanır babasından diye. Bu acıdan babasıda bende onun kıskanıcagı hic bir harekette bulunmadık. Gec ama hızlı bir kaynaşma yasadık daha once hep dışarda arkadaş gibi oturmuştuk 3 umuz. Yemek etkinlik vs. Ev olayını da atlattık. Bu durumda erkek arkadaşım yazı neden bekliyoruz şubatta evlenelim yazında kutlarız Pandemi azalırsa dedi. Ve ben bunu hızlandırmak istemesini kızının iyi tepki vermesine bağlıyorum kendi kararı değil Bunca zaman hep bu yuzden kendide dusunmuyodu. Ailem bekle diyor. Bazen ben ne istediğimi bilmiyorum gibi geliyor. Kendi kararları yok sanki evlenince butun buyumuz bozulucak hissi var. Heyecanım biter endişesi. kaybetme korkusu erkeklerde gidiyormus evlenince oda var. Benim cocuğum hic yok. Herkes anne olmak zorunda değil diye duşunuyorum. Anne olmak icin bişey hissetmiyorum suan. Kadınlara o his ve istek gelirmiş bana gelmedi. Belki de yaşadığım şeylerden dolayı ve korkudur. Bugun konuştuk bunu ve benim icime sıkıntılar girdi. Derin Nefes alamama gibi şeyler yaşadım. Evlenince gercekten buyu bozuluyor mu hic evlenmeden yaşayınca da insanların bakış acısı değişik olur fakat bizi bilen biliyor arkadaşlarımız falan kimse oyle bişey demedi bazen neden evlenmiyorsunuz diye soranlar var tabi. Hayata ciddi bakmak zormuş. Siz nasıl karar verdiniz karar verince sizede sıkıntılar coktu mu. Hata yapıyomuyum dışardan goze cok ihtiyacım var.