Gecen gun eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gun eşim gitmekten vazgecti. Cunku boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi soylemis. Yok koyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.

Bugunku konu ne peki?

Evet hazırım butun eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İcime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.

Soylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim duğunumde kendi tarafımın takılarını verdim kredi cektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.

Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu ode dedim. Cunku zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.

Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi calışayım edeyim o benim odediğim arabayla beni bu zor gunlerde bırakıp gitmeyi duşunsun.

O da bana ben borcumu oduyorum araba alalım daha duşuk diyor. E borcunu oduyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Cocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve cocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne duşunuyorsunuz gene mi haksızım? Fazla ustume gelmeyin zaten cocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lutfen. Hayat yeterince zor.