Merhaba hanımlar,
Eşimin erkek kardeşi dunya umrunda olmayan tek derdi yiyip icip gezmek olan biri. 28 yaşında bugune kadar 2 aydan fazla hic bir yerde calışmamış. toplamda ise ay olarak bir elin parmağını gecmeyecek kadar calışmış biridir. 4 yıllık fakultede 8. Yılını bitirip mezun olamamış surekli birileri uzerinden gecinen bir adam. Ama asla zevkinden gezmesinden tozmasından geri kalmaz annesinden abisinden para ister.

Daha 2 aydır bir şirkette işe başladı. Gecen ay parasının eksik yattığını soyledi. Bu ay ise maaşının Yatması gereken zamanın geciktiğini ve bir sure de yaramayacağını soyledi. Ben ise bunları konuşmalardan vs duyuyorum. Ancak şoyle bir durum var ki calıştığı yer bir cok yere gore kurumsal bir yer. Taaa parasının eksik yattığını soylediğinde zaten ben yalan soylediğinden şuphelendim fakat umursamadım banane dedim. 2. Kez benzer şey soyleyip eşimden para aldığını farkettim. Bunun uzerine onunla aynı yerde calışan bir arkadaşımla irtibata gectim ve tum ayrıntıları oğrendim. Aslında o gun maaşları yatmış, eksik maaş yatma olayının da olmasının pek mumkun olmadığını soyledi bana.

ben ise bunu oğrendiğimde iyice sinir oldum. Ben cocuğumun rızkını her ay 500 600 ona yedirmek istemiyorum. Kimse parayı kolay kazanmıyor.Yalanını ortaya cıkarmak istiyorum. Ancak olayı bu şekilde anlatırsam kesin ben Yanlış anlamış olacağım ya da kardeşi o gun hesabına bakmamış vs olacak kısacası kardeşine kondurmayacak. Ne yapmam lazım nasıl soylemem lazım. Siz olsanız ne yaparsınız