Herkese merhaba,
İyi hafta sonları diliyorum. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk başlarda beraber olduğum sonra kendisinin atanması sebebi ile bir suredir uzaktan yuruttuğum bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ile iyi anlaşıyor, birbirimizi seviyoruz. Şu zamana kadar yaşadığımız buyuk bir sorunumuz yok. İlişkim ile alakalı sorunum yok anlayacağınız.
Ben şuan Ankara'da yaşıyorum. Yaptığım işi cok seviyorum diyemem ama calışma arkadaşlarımi ve calıştığım ortamı seviyorum fakat her zaman aklımda bir gun kamuya gecmek var. Bu sebepten dolayı kpss calışıyorum donem donem.Maaşim ise asgari ucretin biraz ustu.Dediğim gibi en buyuk artısı calışma ortamim.
Erkek arkadaşım memur, iyi bir işi var. Şuan doğunun buyuk sayılacak bir şehrinde. Tayin icin 3 yılı var.
Uzaktan ilişki yurutmek zor, bu sebeple olcup tartıp evlenmeye karar verdik. O gelemeyecegi icin benim yanına gitmem gerekiyor. Ailem ise işimi bırakıp gitmem konusunda ciddi sorun cıkarıyorlar kendi acılarından haklı olarak. 3 yıl beklememi istiyorlar fakat uzaktan ilişkiyi 3 yıl yurutmek neredeyse imkansız.
Ben ise işimi bırakacağım icin uzgunum ama bu sureci kpss calışarak gecirmeyi planlıyorum. Ekstra aklıma yatan bir iş bulursam da calışacağım orada. Erkek arkadaşım kpss calışmam konusunda da bir işe girip calışmam konusunda da cok destekci. Ureten bir kadın olmam konusunda inanılmaz destekci her zaman. Masami odami bile hazırlamış. İyi hissetmem icin herşeyi yapıyor.
Bana gelecek olursak, calışmak benim icin cok onemli. Evde oturacak bir vizyonum yok. Bu nedenle aileme hak veriyorum fakat bu bir surec olduğu icin, ve iş arama kpss calışma gibi uğraşlar edinecegim icin daha sakinim. Ozel sektorden bıkmış durumdayim. İlerimi ozelde istemiyorum, fakat işsizlik de haliyle korkutuyor. Yani herkes kendi acısından haklı. İş bulunur iyi bir hayat arkadasi her zaman bulunmaz diyorum ama bir yandan da elbette aileme de hak veriyorum, uzuluyorum, başka bir şehirde bir sure yaşayacağım belirsizlik beni korkutuyor.
Onerileriniz nelerdir ?