bu saatte beni bunları yazmaya iten şey ne bilmiyorum. kimsenin mutluluğunda gozum olmadığını da baştan belirtmek istiyorum sadece birkac teselli cumlesi, bak ben de atlattım diyip sırtıma vurulmasını istiyorum galiba.
1.5 yıl once dolu dizgin gecirdiğim 4 yıllık ilişkim bitmişti. bir anda bıcak gibi biten bir beraberlikti. ilişki detayının onemli olduğunu duşunmediğim icin geciyorum buraları. her yerden engel yediğim icin sıfır haber alarak cok zor, depresif, evden dışarı cıkmadığım, once 12 kilo alıp daha sonra 20 kilodan fazla verdiğim, reglimin kesildiği garip bir ayrılık sonrası doneme girdim. atlattım diye duşunuyordum bugune kadar. elbet her gun aklıma geliyordu ama ozlemiyordum mesela. bugun onume bir fotoğraf duştu, sonra birkac tane daha. nişanlanmış, altına methiyeler dizilmiş..4 yıllık ilişkiden 3 ay sonra sevgili olunmuş..benim kolumu bile kaldıracak gucum olmadığı zamanlarda. canım acıdı, atlattım sandığım hicbir şeyi atlatamadığımı anladım. biraz daha salaklık edip stalkladım.. dedim neyim eksikti, onca yıl sonra neden terkedildim. cok normal şeyler biliyorum ama başta da belirttiğim gibi gececek denmesine ihtiyacım var galiba. gececek mi gercekten? yoksa her şarkıda gelecek mi aklıma.. son olarak belirtmek isterim ki inşallah mutlu olurlar karşısındaki insanın hicbir sucu yok, kendisine garezim de yok. )