Kızlar selam
Bu da dert mi diyebilirsiniz ben mi abartıyorum bilemiyorum cunku biraz takıntılı durumum var olayları fazla kontrol etmeye calışıyorum huyum sanırım.
Eşim surekli tlfnda oyun oynuyor mac oyunu. Ptesi salı dizisi var bi o zaman bırakıyor defalarca soyledim tartışmasını yaptık ve ben artık yoruldum. Dun akşam allahtan dizilerin varda bırakıyorsun dedim. İlk zamanlar baya soyledim tflnu bıraktı sonra gene aldı . İşyerinde oynayamıyorum haklarım var fln diyo tamam eyw al bırak ama yok mac oynuyor. Annem yanımızda geldi pandemiden dolayı da gidemiyor sıkıntı yok rahatlar yani annemin yanında da rahat.. Bende ona benzedim senin umurumda değilse benmde değil dedim aldım karşılıklı tlfnlar ama umurumda oluyo uzuluyorum surekli boyle bağımlı gibi şarja takar butun zil sesi aynı hemen kalkar bakar değiştir dedim bildirim sesini her şeye kalkma bilmem alıştım diyor 40 yaşında adam bende 34 6 aylık evliyiz. Zamanla bırakır mı bilmem ne yapmam lazım ya umursamayayım ne hali varsa gorun daha oncede yazdım herkes bi sal adamı duşunme uzerine duşme dediniz ama ben uzuluyorum bu sefer . Cok soyledikce yada uzerine duştukce ters yapıyor.. yarın obur gun cocuk olunca da boyle olacaksın sen diyorum o zaman olmam diyor emin olamıyorum dedim kbakma.. nasıl davranmam gerekiyor ya. Annemin yanında tlfnu alıp duvara da fırlatmak istemiyorum. Kadın zaten hasta .. off acayip dert edip uzuluyorum..