Evet arkadaşlar şimdi youtube hesabıma girdim ozgun calıştığım kanalımdaki bazı videolara unlem gelmiş. Ticari hakları kanıtı sağlayın diyor. Ben yabancı magazin calışıyorum bir nevi tmz,hollywoodnews gibi kendi duşuncelerimle felan unluler hakkında konuşuyorum. Videoyu yaparken herşeyi kendimden kullanıyorum. Bazı unlulerin resimlerini google'dan gorsel olarak alıyorum herkesin yaptığı gibi. Videomda kullandığım şarkılarıda kendim muzik programım ile oluşturuyorum. Şimdi unlemleri gorunce unleme tıkladım ve kendi orjinal iceriğim olduğunu belirten bir yazı yazdım ve kaydet dedim. Sonra para kazanma soru işaretine dondu. Şimdi ne olacağı hakkında bir fikri olan varmı. Başka sağlamam gereken kanıtlar varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Mesaj saat 16:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:45 civarında gonderildi. ----------

arkadaşlar sanırım sorun şu saatlerde genel herkesin videosuna unlem duşuyor. Ben bu sorunumu nasıl cozebilirim iceriklerin hepsi bana ait arada bende kaynadım la