Bir insanın diğerine değer vermesi nedir?
Hislerimin soze vurabileceğim somut pek orneği yok.Nasıl anlatsam sizlerden nasıl fikir alsam bilemiyorum.
Konu eşim.
Bana değer vermediğini duşunuyorum ve kahroluyorum.
Her zaman bekletilen ben olurum.Gezmeye gideceğiz arabada cocuklar bağırırken beklerim o an silecek suyunu doldurası gelir.Gezmeye gideceğimizde arabanın lastiklerini şişiresi gelir.Soylediğim coğu şeyi 10. Hatırlatmamda yapar guya unutuyormuş hatırlatsam ne varmış?
Copleri at derim,2. Gun yine derim.3. Gun yine...En son ben atarım.Arabamı yıka derim tamam der.Yine derim yine tamam der en son oto yıkamaya vereceğim der 1 ay gecer yine yıkatmaz.Ben yıkarım.Evde ne eksik cocuklar meyve yemişmi ben takip ederim.Bir yere gider telefonuna bakmaz.Arkadaşlarıyla gezmeye gider hic bir zaman evde bekleyenim var artık gec oldu eve donelim demez birilerinin bunu teklif etmesini bekler(saat 10 da başlayıp gece 23 lere kadar suren pikniklerden bahsediyorum).En yakın orneği bir kac gun once bir yere gideceğiz.Ben hazırlandım oğlana hava aldırayım dedim Aşağıdayım hemen giyinip gelecek guya.Bekle bekle gelmedi.telefonumda yok yanımda arayayım aşağıdan zili calalım dedim calıyorum calıyorum acan yok.Bir baktım apartmanın arkasından cıkıyor komşularla laflamış.Tamamda bende seni bekliyorum haber vermek bu kadar mı zor?Kızlar benmi yanlış duşunuyorum bu konuları en az 100 kere konuştuk değersiz hissediyorum dedim soylediğim şeyleri geciştirme dedim her defasında geri donuş aynı -hatırlat yapayım- e hatırlatıyorum yine yok.
Tek taraflı anlatmak istemiyorum ev işlerinde benden cok şey yapar ama on kere soyleyince.Cocuklara karşı cok ozverili ve ilgilidir.
Calışmadığı halde tum organizasyon bendedir camaşırları ben duşunurum.tuvaletleri yıka demezsem kirlendiğini fark etmez.Artık sinirlenmekten ziyade hic birşey hissetmiyorum tukendim.Kızlar ben cok şeymi bekliyorum?