Herkese iyi akşamlar dilerim. Benim bir derdim var daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemediğim bir derdim var. Goruşlerinizi esirgemezseniz cok sevinirim. 1,5 yıllık bir ilişkim var. Her şey şu anda cok guzel ilerliyor, sorunlar oluyor mu mutlaka fakat bir şekilde ustesinden gelmeyi biliyoruz ve ilişkimizi ailelerin tanışması evresine gecirmek istiyoruz. Bugun abim, annem, babam ve ben otururken babam derme catma bir araba aldığını ilerde elimiz acıldığında satıp daha iyi bir araba almak istediğini soyledi. Abim de ‘ ..... kredi ceker okulu bitince, alırsınız.” Dedi. Bende daha once soylemiş ve konuşmuş olmamız sebebiyle “ Ben okulum gittikten sonra evlenmeyi duşunuyorum biliyorsun” dedim. Olay burda başladı bana hakaretler savurdu abim “ sen kendini ne sanıyorsun, benimle nasıl boyle konuşuyorsun, ben senin abinim arkadaşın değil nasıl evleneceğim diyebiliyorsun yanımda” dedi bende bunun uzerine “ ben yanlış birşey yapmıyorum abi, evlenmek doğal bir olay, benim goruştuğum kişiyi sizde bilmek istersiniz, sonucta evlenmek ciddi bir iş” dedim. Ve babam biliyor erkek arkadaşımı, tanışmasalar da haberi var. Bunun uzerine abim iyice hiddetlendi bu sefer hakaretler ve burdan kaldırma beni, asarım keserim doverim demeye başladı. Hırsı beni o kadar cok uzdu ki bende ağlamaya başladım. Sevgilim sorup duruyor neyin var neden boylesin diye cunku moralim cok ama cok bozuk. Ben soylediklerimde hatalı mıyım. Lutfen bana bir akıl fikir verin..