Arkadaşlar Ozgun kanallarınızda abone artırmayı yani reklamınızı nasıl gercekleştiriyorsunuz, benim aklımda ki gibi cekiliş yapmayı deneyen arkadaşım hic oldu mu ?
Ben GamePlay uzerine ( projelerimden biri ) sadece gameplay de değil O kanal kişisel şahıs kanalım olacak diyeyim daha doğrusu.
5 bin de Ps3 Oyunu cekilişi.
10 Binde Ps3 Oyunu cekilişi.
20 Binde Ps4 Oyunu cekilişi.
...
... Surekli bi odul
50 binde Ps3 Odulu...
...
...
....
100 binde Ps4 odulu şeklinde bir cekiliş ile reklam yapmayı duşundum ne diyorsunuz nasıl olur ilgi gorur mu ? sonucta surekli sıkı aralıklarla odul olması abone olan kişiyi kanala takipte teşvik eder ve hızlı bi yukseliş gercekleştirir diye duşundum
Zaten bu 1 ayda tamamlanacak bi surec değil 1 yıl bile surebilir ama ilk 20-30 bin abonelik kısmı 3-4 ayda tamamlaması benim icin onemli..
Yoksa buna ayıracağım butceyi AdWords reklamında mı değerlendirmeliyelim.
Ekipmanlar olarak ;
canon 550d.
Nt*2a studio mikrofonu
İmpact twin ses kartı mevcut.
Greenbox olayını halletmeye calışıyorum.
Bilgisayar adına bi sıkıntı yok.
Render da bilgi konusunda da aynı şekil
Artı olarak elimde
102 Bin Edebiyat uzerine Her twitti en az 600-700 rt 1200 fav alan
74 bin lik Ataturkcu Siyasi
Ve 90,5 bin lik Ataturkcu Siyasi hesaplar mevcut bunları Youtube uzerinde nasıl bir projeyle değerlendirebilirim ? bu hesaplar multi aktiftir. gundeme dair bi tweetde en az 1k rt 2 bin fav alan hesaplardır.
ve 500k kadar unlu yabancı bir Dizi yapımının sayfası mevcut ( 200 k kadarda oyuncuların fan sayfalarının toplamı var burada yabancı olarak kendimi gostermeden nasıl bi ozgunluk izleyebilirim
Kısacası 2 yıllık Spam hayatından sonra Kazancımla Youtube Ozgun yatırımına başlıyorum fikirleriniz benim icin onemli.
Ozgunluk adına bizim de iyi kotu bir şeyler yapma deneme vaktimiz geldi.
Ozgunluk adına fikirlerinize ihtiyacım var
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgunluk adına fikirlerinize ihtiyacım var