Merhaba arkadaşlar, 2014'de Samsung Note 3 Neo aldım. Telefonum bu seneye kadar sorunsuz bir şekilde kullandım ve kullanıyorum coğu arkadaş bana artık eskimiş değiştir diyecek fakat orta seviye telefonlar bile 3-4k olmuş ikinci el telefonlara guvenmiyorum cneyse sorunuma gelecek olursak telefon son 1 senedir ayda en az 1 kere donuyor. Ben de telefonu kapatıp acınca bu sefer acılışta Samsung yazısında kalıyor. Bazen hard reset atınca duzeliyor. Bazen ise kendi en son ROM'unu yukleyince duzeliyor. Bu olay duzenli olarak devam ediyor bu da beni bezdirdi artık dışarda oluyorum. Acil onemli işlerim oluyor telefon donuyor. Kapanıyor, sonra da Samsung yazısında kalıyor. Mecbur caresiz eve gecip Odin ile ROM atıyorum ve yuklu olan tum uygulamalarım vs. siliniyor. Her şeyi baştan yapıyorum. Bunun bir cozumu var mı neden bu surekli tekrarlanıyor. Cok araştırdım bir sonuc bulamadım. Beni bu dertten kurtaracak biri var mı cozumleriniz arasında farklı ROM yukle demeyiniz cunku guvenmiyorum banka uygulamalarım ve surekli bu yonde işlemler yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.