2,5 yıllık bir ilişkim var, yani vardı. Bitti. Tabi insan sorguluyor, ne kadar da haklı olsa. Kısaca paylaşayım;
27 yaşındayım. Kendi işimin sahibi, ayakları uzerinde durmaya calışan bir genc hanımım. Benden 1 yaş buyuk sevgilim vardı. 2,5 yıl ayrıl barış devam eden iliskimizde bana cok emek ve cok değer verdi. Bitirmeyen, yapıcı olan, ısrarcı olan hep o oldu. Şehir değiştirdim bir donem, daha iliskimizin başlarında. İş sebebiyle. Henuz bir bağlılık yoktu, şehir değiştirdikten sonra ne zaman donerim ne yaparım bilmediğim icin ondan yine ayrıldım. İşime odaklanmak istediğimi soyledim. Bir sure konuşmadık, doğum gunumde cicek gonderdi sonra. Yine konuşmaya başladık ama ben yine kestim. Gittiğim şehirde 6 ay kadar kaldım ve geri dondum. Donduğumde tekrar başladık, bu kez benim de acımdan bir şeyler oturuyor gibiydi. 4-5 ay sonra telefonunda erkek wp gruplarında cirkin muhabbetler gordum. Aptal espriler, cok eşlilik esprileri, aptal erkek muhabbetleri. Olay cıktı tabi. En onemlisi de ben yokken yani başka şehirdeyken ve biz ayrıyken bir kızla goruştuğunu farkettim. Buyuk kavga cıktı, dramatik sahneler. Once kızı tanımadığını soyledi, ustune gittim arkadaşım tanıştırdı dedi, ustune gittim 1 kere goruştuk dedi, biraz daha gittim sevgili olduk dedi, biraz daha gittim opuştuk dedi. Bunların hepsi 2 gune bir kavgayla sıkıştırmayla oğreniliyor bu arada. Ayrıca kız da oyle pek tekin bir tip değil, madde kullanan biriymiş. Rabbim Hidayet etsin, iyi yollara yoneltsin. Sozde kıza da beni sevdiğini soylemiş. Epeyce yıprandığımız bir donem oldu ama bir şekilde barıştık. Sonra ilişkimiz icin inanılmaz emek verdi, gercekten en cekilmeyecek hal ve tavırlarımı tolere etti. Ama o kızla ilgili hala gecmeyen huzursuzluğum vardı, ara ara kavga ediyorduk. Derken tam1 yıl sonra konu tekrar acıldı. Bu kez olumune sıkıştırmamla birlikte kızla seviştiğini ama birlikte olmadığını soyledi. Olay artık cığrından cıkınca da birlikte olduğunu da soyledi. Bana soyleyememiş, onu terk etmemden korkmuş. Defalarca terk etmişim, onu bırakıp başka bir şehire gitmişim, soyleseymiş de yine mi gitseymişim. Ayrıca o zaman ben yokmuşum hayatında. Beni kaybetmekten olumune korkmuş. Bana bunu soylerse hayat boyu yuzune vururmuşum. Ayrıca evlenmeden once zaten soyleyecekmiş, benim onu terk etmeyeceğimden emin olduğunda soyleyecekmiş. Beni cok sevdiğini ve benim icin bircok erkeğin yapmayacağı şeyi yaptığını ve kaybetme korkusunun gercek olduğunu biliyorum. Ama 1 yıldır icgudusel olarak hep daha fazlasını yaşadıklarını hissetmiştim. Yuzleşemedim, cesaret edemedim. Şimdi boyle oldu. Siz ne duşunurdunuz boyle bir konuda?