Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, camaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hic mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini ictiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Cıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin gunlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hic bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum icin kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şuphem yok. Oyle buyumuş cunku . Topladım butun bulaşıkları attım cope sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun cozumu? Nasıl vazgecer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru boyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Not: 30 Aralık Carşamba bugun Bebeğimi kaybettim kalbi durmuş yarın kurtaj olacağım.