İş konusunda bana destek olan her şekilde yardımcı olan bir arkadaşım var. Aynı işi yapıyoruz ama ikimizin de kendi işi o benden daha deneyimli. Bu erkek 30 yaşında. Tanıştığımız gunden beri kotu zamanlarımda da yanımda oldu her anımda destek oldu arar sorar her zaman. İşle alakalı olsun olmasın. Kız arkadaşı olduğunu biliyorum ama kızla tanışmadım oyle ismen bir kızın varlığından bahsetmişti 20 gun kadar once. Laf arasında
Bir kac gundur hitap konusunda normalde kullanmadığı şeyleri yazmaya başladı. Dun naber fıstık yazmış normalde en fazla canım diye hitap ederdi sonra ben gun icinde bir ara toplantı yapalım mı diye sordum ne zaman istersen sultanım demiş. Ara ara goruşuyorduk ama kısıtlamalar girdikten sonra telefon ustunden goruntulu vs konuşmaya başladık ancak mecburen. Bir ara kahve icelim vs diye sordu diye. Şimdi anlayamadığım bu cocuk benden mi hoşlanıyor acaba ? Eski erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız ancak eski erkek arkadaşımla goruşmuyor cunku başka bir ortak arkadaşımız daha var oda goruşmuyor bundan eminim. Hatta bu ayrılık surecinde vs yanımda oldu bayağı destek verdi bana arkadaş. Ama şimdi bu davranışları kafamı karıştırmaya başladı.