not: lutfen farklı turlu yorumlamayın. veya boyle duşunuyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere cekililiyor daha da uzuluyorum. bahsettiğim kişi cok sevdiğim eşim

eşimle uyumumuz cok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa surekli sorması iyi oldun mu diye.. surekli yan yanayız evdeyken. oper, sarılır, ilgilenir. ben de cok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin cok ozel olduğunu duşunurum. Hicbir zaman saygısız bir davranış gormemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik donemi de var, hic ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben cok acı yaşıyorum. doktorlara gittim onemli birşey gorunmediğini soylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim icin en az 2 gunde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum cok acıyor diye. (ozellikle ust uste olursa) gecen birşey yaşandı. istemediğimi soylediğimde eşim soz veriyorum o olmayacak dedi (yani yuzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine cekti. sonucta sevdiğim eşim tabi ki direnc gostermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini duşundum ters bir hareket yapmayım diye) ama soyluyorum da yapma diye. soylememe rağmen duymaması ya da gulumseyip işi espriye vermeye calışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gonlumu almaya calıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak icin. yine cok iyiydik. ama ben hatırlayınca kotu oluyorum. bir guven sorunu oluştu. eşim de niye benden kacıyorsun operken diyor. hic farkında değil sanırım. o kadar cabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.