Merhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım icin pek iyi yazamadım kusura bakmayin
5 yıllık evliyiz cocuk yok. Bizim durumumuz onceden iyi değildi. Eşimin işleri de iyi değildi. Eşimin halasından daha sonra yuklu bir miktar kaldı... Cok şukur diyemiyorum cunku hayır getirmedi bu para maalesef. O parayla ilk once guzel bir muhitte guzel pahalı bir ev aldık. Durumumuz iyiydi. Eşim de zaten işlerin altından kalkamadığı icin tamamen bıraktı. Paramız da var iyi yaşıyoruz. Ben de tum gun ev de oturmaktan sıkıldığım icin karşı evdeki komşumuzun kafesine ortak oldum beraber işletiyoruz. Karşı komşumuz cok iyi cok memnunum. Ailesi de gayet iyi. Ama benim kıt akıllı kocam onların evini durbunle izliyor. Ilk yakaladığımda inkar etti. Yok başka yere baktığını soyledi. Ama elinden durbun duşmediğinde her şeyi itiraf etti. Komşumuz 2 cocuklu bir adamla evlendi. Meğer bizim komşumuz periymiş

Kafayı yedin diyorum dinlemiyor bana da ispat etmeye calışıyor ben de belki doğru cıkarda kocam delirmemistir diye baktım ama yok her şey normal. Bir turlu inanmıyor. Neymiş sihir yapıyorlarmış insanları donduruyolarmis sihirle bir yerlere gidiyor isinlaniyorlarmis daha neler neler
Bu adamla ne yapmalı