Merhaba herkese. Benim 3.5 senelik ilişkim var. Universitede tanıştık. İlk goruşte aşk diyebiliriz aslında. O gunden itibaren hic ayrılmadık. Sevgimiz giderek katlandı. Şimdi ise universitelerimiz bitiyor ve ben avukat olacağım. O kotu bir bolum bitirdiği icin ve benim mesleğimin yanında kendisini kotu hissettiği icin yurtdışına ingilizce dil eğitimi almak daha sonra Turkiye te geri donmek istedi. Ne diyebilirdim ki? Onun icin en iyisini istiyordum. Tabiki git dedim. Ona destek oldum hatta gerekli belgeleri cıkarmasına yardım ettim. Cunku onu seviyorum. Biliyorum ki gitme deseydim onun geleceği onunde engel oluşturacaktım. Ben bunu istemedim.
Şimdi ise onumuzdeki gunlerde 6-1 sene arasında yurtdışında olacak. Cok zor geliyor. Beklemek değil ozlemek. Onsuz olmak. Ama biliyorum ki kalplerimiz bir. Ondan da bunu hissediyorum. Bana aşkla bakışı asla değişmedi bugune kadar.İlgisi en ufak azalmadı. Biliyorum bizim ilişkimiz bu uzaklığı da kaldırır.
Bu konuyu actım cunku hissettiklerimi sizinle paylaşırsam zaman daha hızlı gecer diye duşundum. Umarım ayların sonunda size kavuştuğumu yazarım.