Bugun Anneannemin telefonu Galaxy S2'ye bir goz atma şansım oldu. Telefon nedense hic donmuyordu. İlk başta bu biraz beni etkiledi. İcinde WhatsApp dışında bir şey yoktu ama yuklenmezdi de zaten. 16GB depolaması var, sonucta 2011'den kalma bir telefon. Sonrasında kamerasını acıp biraz test etmeye başladım. Nedense kamerası 2011'e kıyasla bana cok guzel gelmeye başladı. Renkleri şu anki S serisi gibi cok canlı gosteriyor. Biraz daha inceledikten sonra elimdeki 2019'da cıkmış olan A20'ye bakıp bi' ah cektim. Sonrasında A20 ve S2 ile fotoğraflar cekerek karşılaştırdım (fotoğraflar aşağıda) ve aman aman farklar da yoktu. Tekrar hatırlatıyorum, 10 yıllık bir telefon ve yeni (1 yıl oldu alalı) bir telefonla neredeyse aynı kamera performansını sergiliyor. Elimdeki A20 ara sıra Chrome'da kasarken bu kasmıyor. Biraz daha incedikten sonra anladım ki Samsung alınacaksa S ve Note serisi dışında alınmaz. Alınırsa işlemcisi ultra mega quantum bile olsa, planlı eskitme ile kısa surede eskiyip gidecek...

Ustteki A20 alttaki S2:

Ustteki A20 alttaki S2: