Dun bir konu acmıştım bana seni olduresim geliyor demişti. Ben de o sıra uzerime gelmesinden cekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya uzerime yurume gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert cıkıyordum. Polisten veya rapordan cekindiği yoktu zaten birkac kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere cok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, cocuğuma 500 lira nafaka vereceğini soyleyerek beni def ettiğini soyluyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum cok kucuk olduğu icin ve hic hazır hissetmediğim icin duzeltmeye calıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenc geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya olduresim geliyor lafını duymaktan cok rahatsız olup boyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar cok cabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolumu sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan cekiniyorum. Ne duşunmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler soyler misiniz altından nasıl kalkacağım