Merhaba. 24 ayini doldurmak uzere olan bir oglum var. Ben ogretmenim. Bu zamana kadar annem ve kayinvalidem donusumlu olarak bana gelerek ogluma baktilar sag olsunlar ancak oglum buyudukce bu duzen bir takim sıkıntılar yaratmaya basladi.o yuzden bakici arayisina girmeyi dusunuyorum. Istanbuldayiz. Piyasa nedir hicbir fikrim yok. Gordugum kadariyla cok genis bir fiyat skalasi var. Benim h.ici bir gun bosum var, yani haftada 4 gun calisiyorum. Su asamada h.ici 4 gun 08-15:30 saatleri arasi online derslerim esnasinda gelmesi yeterli olacak bakicinin. Bu kosullarda ne kadar maas verilmeli? 4 gune ssk nasil olur? Hem bu konuda fikir almak istedim, hem de bu aydaki bir cocugu krese gondermek hakkinda neler dysunursunuz onu sormak istiyorum. Bir yandan kres oglum icin daha verimli olur diye de dysunuyorum cunku cok hareketli bir cocuk. Cevrede hic yasiti yok, arada hava almaya parka vs cikardigimda yabancilardan kacar oldu.Evde bir yetiskinle tikilmaktansa sosyal ve bilissel gelisimine olumlu katkisi olan bir ortama girerdi. Evde her ne kadar ayina uygun aktiviteler yapsam da artik ona yetemedigimi hissediyorum. Ama pandemi ve henuz kendini ifade edemiyor olusu, tuvalet egitiminin olmayisi vs de bu fikri geri plana atmama sebep oluyor. Fikirlerinizi bekliyorum.