Merhaba arkadaşlar. Ben tek kamera ile calışıyordum. Baya sıkıntılı oluyordu tripotu surekli taşımak vs. , uzun zamandır 1 tane daha kamera arıyordum. En sonunda dun akşam siparişi verdim bu akşam elime ulaştı.

Gercekten dijital kamera alıcaksanız bunu hic kacırmayın. Kesinlikle tavsiye ediyorum. EvShop da 550 tl ye gordum. ytpara da reklamlardan gordum bi baktım 119 lira. Uye oldum 11 lira direk indirim kuponu verdiler. Kamera Bana 110 liraya geldi hemde ucretsiz kargoyla. Bende ihtiyacı olanlar kacırmasın diye paylaşayım istedim.

Sanyo Xacti Vpc-cg20 10mp 5x Full Hd Dual 2.7" Lcd Video Kamera 29175931 - n11.com

urunun nasıl video cektiğinede burdan bakabilirsiniz

Urun bugun elime ulaştı. Kontrol de ettim. 1080 p 60i kayıt alıyor ve gercekten temiz gosteriyor ve LCD. Resim cekmesi de harika. Kaliteli kucuk resim icin de tercih edilebilir. tri veya mono yada bağlayabilirsiniz. Bu paraya hicbir yerde daha iyisini bulamazsınız imkanı olanlar kacırmasın arkadaşlar.

Not: irsaliyeli fatura , garanti belgesi , bileklik ipi , batarya , batarya şarj aleti , bağlantı aparatları birde sanırım tv ye bağlamak icin kablo aparatı gondermişler. 2 yıl garantili arkadaşlar.