Samsung Grand Prime'a TWRP Recovery kurulmuyor
Samsung0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Grand Prime'a TWRP Recovery kurulmuyor
-
25-09-2022, 00:12:16Samsung Galaxy Grand Prime model SM-531F'si olan arkadaşımın telefonuna LineageOS 17.1 surumunu (Android 10) kuracağım ancak TWRP'yi kuramıyorum Odin programı sorun cıkartıyor. Bildiğiniz gibi Custom ROM kurabilmek icin TWRP Recovery isimli Bootloader programını Odin programı ile telefona kurmanız gerekiyor ancak işlemleri doğru yapmama rağmen telefonun kendi Bootloader programı acılıyor TWRP menusu gelmiyor. İlk başlarda hicbir şekilde kuramıyordum frp kilidini acmam gerekiyordu bende biraz araştırma ile acmanın yolunu buldum ve actım ilk problemi cozdum. İlk olarak bahsettiğim telefonun kendi Bootloader programının acılması sorununu cozmek icin pek cok yontem denedim; once telefonu sıfırladım ve tekrar denedim sonra ilk sıfırlamada USB hata ayıklamanın acık olmadığını fark ettim ve tekrar sıfırlayıp USB hata ayıklamayı acıp denedim yine olmadı telefonun kendi Bootloader programı cıkmaya devam ediyordu. Bu başarısızlıklardan sonra izlediğim videoda onerilen TWRP ve Odin surumunu değiştirdim. İnternetten Odin'in yeni surumunu buldum ve kurdum ondan sonra ise bu telefon modeli icin başka bir TWRP versiyonu buldum tekrar denedim ama yine aynı sorun Odin işleme başarılı demesine rağmen hala telefonun kendi Bootloader programı acılıyordu. Bana TWRP'yi yuklemek icin başka bir program veya eksik yaptığım bir şey varsa soyleyebilir misiniz? Cunku ben kendi telefonum olan Samsung Galaxy S3'u bu tip zorluklar yaşamadan LineageOS 17.1 yani Android 10 surumune yukseltmiştim ama arkadaşımın telefonunun problemini bir turlu cozemedim.