Hayırlı akşamlar oncelikle herkese.
Arkadaşlar yaklasık 2 hafta icinde hayata gecireceğim bir projemi acıklamak istiyorum ve sizlerinde yardımına ihtiyacım var beni kırmazsanız sevinirim.
Kanal icerik: Turkiye'nin en buyuk oyuncak firmasında calısıyorum ve elimin altında o kadar cok ilginc ilgi cekici oyuncak varki inanamazsınız bunları piyasa fiyatının %10 indirimli haline alacam sadece ceşit cok ve hepsini işte az cok deniyorum ney nasıl diye avantajım sadece o.Oyun hamurları ve oyuncak uzerine videolar cekeceğim.
Video hazırlama icin gerekenler:Beyaz pleksi bir zemin hazırlatıyorum ozel olarak kendime videolarımı onun uzerinde cekeceğim 3-4 tane hazırlatacam yedekte durması acısından. 1 Tane tripod'a ihtiyacım var.Videoları ise kendi telefonumdan 720p olarak cekeceğim ilk başlarda.(Telefon Htc One m7)
Video Sunum:Haftada 1 video atmayı duşunuyorum ve uzunluk olarak ise 10-15 dk arası birşey olacak.Kanalda konuşma yapmayacağım dunya geneli izleyebilsin diye sadece arka fon muzikli olacak.
Sizden istediklerim:
1-Sizin aklınızda olan benim eksiğim neler var.
2-Kanal ismi hala bulamadım.
3-Ozgun kanalda ilk başta abone işlemi icin neler yapmalıyım.
4-Adsense mi Partner mi ? (Partner ise hangisi?)
NOT: Videolar cekildikten sonra boştaki oyuncakları az kullanılmış oldugu icin tekrar kutularına yerleştirip cocuk esirgeme kurumuna bağışlamayı duşunuyorum.
Herkesi Acacağım Ozgun Kanal icin yoruma davet ediyorum
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Herkesi Acacağım Ozgun Kanal icin yoruma davet ediyorum