Hayırlı akşamlar oncelikle herkese.

Arkadaşlar yaklasık 2 hafta icinde hayata gecireceğim bir projemi acıklamak istiyorum ve sizlerinde yardımına ihtiyacım var beni kırmazsanız sevinirim.

Kanal icerik: Turkiye'nin en buyuk oyuncak firmasında calısıyorum ve elimin altında o kadar cok ilginc ilgi cekici oyuncak varki inanamazsınız bunları piyasa fiyatının %10 indirimli haline alacam sadece ceşit cok ve hepsini işte az cok deniyorum ney nasıl diye avantajım sadece o.Oyun hamurları ve oyuncak uzerine videolar cekeceğim.
Video hazırlama icin gerekenler:Beyaz pleksi bir zemin hazırlatıyorum ozel olarak kendime videolarımı onun uzerinde cekeceğim 3-4 tane hazırlatacam yedekte durması acısından. 1 Tane tripod'a ihtiyacım var.Videoları ise kendi telefonumdan 720p olarak cekeceğim ilk başlarda.(Telefon Htc One m7)

Video Sunum:Haftada 1 video atmayı duşunuyorum ve uzunluk olarak ise 10-15 dk arası birşey olacak.Kanalda konuşma yapmayacağım dunya geneli izleyebilsin diye sadece arka fon muzikli olacak.
Sizden istediklerim:
1-Sizin aklınızda olan benim eksiğim neler var.
2-Kanal ismi hala bulamadım.
3-Ozgun kanalda ilk başta abone işlemi icin neler yapmalıyım.
4-Adsense mi Partner mi ? (Partner ise hangisi?)

NOT: Videolar cekildikten sonra boştaki oyuncakları az kullanılmış oldugu icin tekrar kutularına yerleştirip cocuk esirgeme kurumuna bağışlamayı duşunuyorum.