Kızlar merhaba
Biriyle tanıstım 2 ay oluyor bana ilk sevgili anlamında yaklaştı hoşlandıgını hissediyodum ve bende hoslanmıstım
Ama yenı tanısmıs iki insana gore garip olan seyler vardı
Gun icinde napıyosun nasılsın iyiyim sen nasılsın dan oteye gitmicek şekilde mesajlasıyorduk her neyse 1ay sonra fiziksel olarak ileri olmasada bişiler yaşadık ben sevgilş moduna girmiştim bu olanlardan sonra ama o bana sevgililiğin ona sorumluluk kattıgını ilişki duşunmediğini soyledi bende bozuldum tabı ve o gun numarasını sildim aslada mesajlarına cvp vermedım (uzulmuştum de)1hafta boyunca mesaj atmaya devam etti ve en sonunda ne istiyosun dedım gorusmek ıstedı yalvardı gittim (aynı semtte oturuyoruz) barıstık tekrar bi yakınlaşma oldu o gun normalken bigun buluştuğumuzda bana yine sevgili olmadıgımızı ve iki arkadaşında fiziksel bişiler yaşayabiliceğinin normal oldugunu soyledı. Bende sinirlendim son goruşmemiz olduğunu, bana vermediği sevgisine ihtiyacım olmadıgını soyledim. Eve gittim mesaj attı, sen benım ıcın ozelsın yazmıs. Bende neden gitmeme izin vermiyosun soylermisin hayatında sadece cinsellik icin olamam dedim. Oda gecmisimden dolayı ilişki dusunmıyorum demıs. (Sanırım birini sevmiş acı cekmıs vs vs birde karşı tarafın evlilik beklentisine girmesini istemiyor anladıgım kadarıyla)
Bende senin gecmişin gecmemiş gecmiş diyemezsin ben kendime beni seven bi kalp bulurum elbet sen kendını dusun boyle nereye kadar gidiceksin dedim ve bu lafım cok koymus olmalıkı yazdı da yazdı. Neuse dedım ustune duşmeyim bende takmıyımmhic. Erkekler bundan anlıyor cunku. Ben takmadıkca bu sefer bu bana alıştı, hafiften kıskanmalar sorgulamalar vs. Ama yine asla ama asla sevgiili gibi değiliz.dısarıda el ele tutuşmayı vs sevmiyormus. Ve sureklı onun ne ıstedıgını bılmedıgı ıcın onu hayatımdan cıkartmaya calısıyordum ancak o tamam diyip iki gun sonra yazıyordu tekrar ozlediğini soyliyodu bende ozlediğim icin karsılık veriyordum. Ancak baktımki zamanla duşunduğumde bu adam bana gore değil yani ilgisiz,ozensiz. Bende ilgi yok o yuzddn ilişki duşunmuyorum diyor ama cinselliğe gelince istşyor. Bende oyle bi kız değilim sadece cinsellik icin durayım. Boyle boyle dağıldık. En son uzatmaya gerek yok demıstı bende tamam dedım uc gun konusmadık sonra bi aksam kahve ıcelımmı dedı bende konusucak bıseyımız kalmadı dedım. Gunler gecti karşılaştık yanımdan gecti gitti bakamadı bile uzgun gorunduğunu duşundum ve mesaj attım hicbişey olamasakta senınle arkadasız tanımamazlıktan gelmene gerek yoktu dedım oda ben senı gormedımkı demıs. Cvp vermedım. Yılbasında beraber senelere yazmıs yne cvp vermedım. Dun en son yıne bu belırsız durumun ortadan kalkması ıcın konusmayı teklıfnettım cunku ıcım rahat etmıyo sureklı yazması kafamı karıstırıyor. Aklımdan atmamı engelliyor. Oda sey demıs ben isimlere onem vermiyorum duygulara onem veriyorum yazmıs. Sevgilş olmak hala istemiyor ama arkadasta olmak istemiyor. Derdi ne anlamıyorum ama benı sevdıgını ima ediyo ilginc sekılde. Boyle bi durumla ilk defa karsılasıyorum,kafamda bitşrdim aklımdan atmam gerek ama sureklı bıyerlerden kendını hatırlatması zorlaştırıyo. Sizce bu adamın derdi ne sadece cinsellik mi?