Selamlar

Ben 8 yıldır evliyim oncesin de 2 senelik beraberliğimiz vardı.aklimda hep sorular vardi fakat cok sevdiğim icin soruların cecabını kendime doğru verdim mi bilemiyorum hala icinden cıkamadım rahatsız eden konuları sizede acmak istedim. Bu evlilik hakkında tarafsız olarak yorumlarınızı merak ediyorum.eşim peşimden cok koştu sonunda bende goruştum ve aşık oldum.fakat benden onceki uzun ilişkisi vardi eşimi cok sevmiş herkez onlarin ilişkisini biliyormuş evlenecekler gozuyle bakıyormuş ama eşimin ailesi hic istememiş cunki kız zengin ve rahat yetişmiş esimin ailesi geri kafali insanlar eşimde birkac yalanini yakalayinca bırakmış onu. ama kiz heryerde hala beni seviyor diye konuşuyordu.bende icten ice hep hala onu sevdiğini ben sakin ve uyumlu olduğum icin beni sectiğini duşunmekten alı koyamadım kendimi.sorun surda başlıyor evlenince artan ilgisizlik fakat ayrilmaya kalktıgımda ayrilmamak icin hep cabalaması ben ailemden boyle gordum belli edemem falan bende sevdiğim icin gidemiyordum ama duşununce hep saf olduğumu duşunup mahvoldum.esim kahve delisi surekli kahveye gider gezmek.oldumu arladaslariyla durumu cok iyi o yuzden cevrede yalakası da cok ama bana gelince Kaynanamla oturayim ev işi yapayim işe gidip geleyim olay o.kayinvalidem ile altli ustlu oturuyoruz koyde şehirde 2 ev olmasina rağmen benim gozum onun malında hic olmadı o yuzden koye dedi koye gelin gittim ama zamanla saf niyetimin kullanıldigini gordum durumumuz iyi diyorum ama esimin ailesi var yemez bende oyle olayim istiyorlar diğer doğalgazlı evlerimizde kiracılar otururken ben koyde soba yakiyorum calışıyorum paramı eşim cekiyor ustume başıma bisey almaya kalksam koyde oturunca ozellikle esimde goturmez herzaman kendine olunca en iyi markalar en pahali eşyalar ben olunca duşunmez calışsamda benim istediğim olmazdı bana gelince hep birsey cikardı.kayinvalidem isten gelince yorgunda olsam mahalleye gitmek isterdi yanliz gitmesin die benide gotururdu ben patlardım hepsi50 yasinda ben 22iydim cay dokerdim onlara hayir diyemezdim surat yapardi huxursuzluk olmasin die isten gelince mahallelerde gezerdim eşimde kahvede arkadaşlarıyla guluş cumbuş otururdu. sarildigi optuğu de oldu kaybetmekten korktuğunuda cok gordum eşimin beni ama bana karşı bukadar bencil olan biri nasıl beni sevmiş olabilirdi.sen beni sevmiyorsun iyi niyetli gorduğun sakin bulduğun icin benimle evlendin ailene uymadığı icin sevdiğini bıraktın değilmi dediğimde oyle şey olurmu ben niye sevmedigim biriyle evleneyim sevsem onu alırdım ben kimseyi dinlemezdim diyor beni susturuyordu yillar oldu ben hala eşimin bencilliği ve ilgisizliğinin sebenini duşunuyorum sizce gercekten sevildim mi ben bencil davranan biri seviyor olabilir mi ayni zamanda soylediği gibi karakter meselesi olabilir mi bu.