Merhaba hanımlar, iki yıldır sevgili olduğum adamla altı ay once nişanlandık. Ben İstanbul ’da yaşıyorum, nişanlım Ankara ’da. İş guc durumlarından da sık sık goruşemiyoruz. Başlarda da uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk ama her şey yolundaydı bana karşı cok ilgiliydi, her gun fırsat kollardık konuşabilmek icin mesajlaşabilmek icin. Ama şimdi oyle değiliz ve bu durum cok canımı sıkıyor. Sadece gun sonunda telefonda konuşuyoruz, mesajlaşma ise hic kalmadı sadece birbirimizi arayamıyorsak mesajdan haberleşiyoruz. Eskiden bana guzel şeyler soylerdi, birlikte hayal kurardık ne bileyim daha ilgiliydi ama şimdi sanki bir gorevmiş gibi gun sonunda telefonda konuşuyoruz ve uyuyoruz. Mesajlaşmayı sevmediği icin mesajlaşma da tamamen bitti gibi bir şey. Mesela aylardır tek bir hediye bile almadı bana. Oyle pahalı aman aman şeyler beklediğimden de değil sadece icinden gelip kucuk bir şey alıp ya da yapıp yollasa keşke diye duşunuyorum ister istemez. Zaten butun sorunum onun icinden gelmiyor oluşu. Ben ona hicbir zaman benim icin şunu yap bana bunu al demedim de demem de. İcinden gelmeden benim soylememle yaptığı şeylerin bir kıymeti yok cunku. Ama malesef onun da icinden gelmiyor ve bu kısır dongu surup gidiyor.
Ayda yılda bir buluştuğumuzda ise sanki başka bir insanmış gibi hissediyorum. Bana ilgili davranıyor, guzel şeyler soyluyor. Ama diyorum ya buluşmalarımız cok aralıklı, kimi zaman aylarca buluşamadığımız oluyor. Belki sık sık buluşup goruşuyor olsak bu tavırlar yine surecek bilmiyorum, deneyimlemedim. Şuan uzaktayız ve boyle ilgisiz tavırları aklımı karıştırıyor ve ister istemez ileride evlenince de boyle olursa diye korkuyorum. Sanki hep cabalayan benmişim gibi daha cok seven taraf benmişim gibi hissediyorum. Birbirimizden uzakta olduğumuz icin mi boyle oluyor? Yakın olsak sık sık goruşsek ya da evli olsak yine boyle surup gider mi? Hicbir zaman ilişkinin başlarındaki gibi olamaz biliyorum ama en azından daha ilgili olması icin ne yapabilirim?