Bu yıl ikincisi duzenlenen Frutti Extra Cup'ta, gecen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon Frutti Extra Bursaspor oldu.
Frutti Extra Bursasaspor tarafından bu yıl ikincisi duzenlenen Frutti Extra Cup'ta, finalde Galatasaray Nef'i 74-64 yenen Frutti Extra Bursaspor ust uste ikinci şampiyonluğuna ulaştı. Mac sonu turnuvayı değerlendiren Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, "Gecen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon olduk. Sezona kupa ile başlamak guzel bir duygu. Umarım gecen yıl olduğu gibi bu yılda başarımız devam eder. Hem Turkiye liginde hem de EuroCup'da da hak ettiğimiz guzel yerlere tekrar geliriz. Emeği gecenleri kutluyorum" dedi.

Uludağ İcecek Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Omer Kızıl da, guzel bir turnuvayı tamamladıklarını dile getirerek, "Gecen sezon dort takımla turnuvayı tamamlamıştık. Bu sene Turkiye'de mucadele eden 16 takımın 8 tanesi turnuvada yer aldı. Gorduğunuz gibi organizasyonumuz cok guzel gecti. Butun basketbolcularımız ve seyircilerimiz bu turnuvadan keyif aldılar. Turkiye'de basketbola ornek olsun diye bu turnuvayı duzenliyoruz. Kendi kupamızı aldık, bundan sonra resmi kupalarımızı almayı Allah nasip etsin" diye konuştu.
Salon: Nilufer Barış Spor Salonu
Hakemler: Emin Moğulkoc xx, Murat Ciner xx, Mesut Ozturk xx
Frutti Extra Bursaspor: Tarık Sezgun x, Yiğitcan Saybir x 2, Derek Ryan Needham xxx 14, Enes Berkay Taşkıran x, Omer Utku Al x 3, Onuralp Bitim xxxx 18, Zachary Elias Auguste xxxx 17, David John Dudzinski xxx 10, Ahmet Duverioğlu xx 6, Anthony Clemmons xx 4
Başantrenor: Dusan Alimpijevic
Galatasaray Nef: Sinan Sağlam, Dee Bost x 2, Jeffrey Raymar Morgan xx 6, Sedat Ali Karagulle, Sadık Emir Kabaca x 1, Mahir Ağva x 4, Yunus Emre Sonsırma x 8, Brian Angola Rodas x 7, Angelo Dominik Caloıaro xxxx 20, Jehyve Jamal Floyd xx 4, Dylan Ennis Mcintyre xxx 12, Huseyin Goksenin Koksal x
Başatrenor: Andreas Pistiolis
1. Periyot: 28 -16 (Frutti Extra Bursaspor lehine)
Devre: 47-35 (Frutti Extra Bursaspor lehine)
3. Periyot: 56 - 52 (Frutti Extra Bursaspor lehine)