Merhaba birbirinden guzel ve değerli ablalarım kardeşlerim. Ben 25 yaşımdayım ve 2,5 yıllık evliliğe giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla birbirimizi cok seviyoruz bu yaz da nasip olursa nişanlanmayı duşunuyoruz. Ailesi haricinde genelde pek sorunumuz olmaz belki ailesi de sorunumuz değildir belki ben kendi ailemle yaşayıp tatmin olamadığım duygulardan dolayı bu aileyi cok kafama takıyorumdur ama soracağım soru bu değil... bazen erkek arkadaşımla aynı ev ortamında onların evinde baş başa buluşma imkanı sağlıyoruz ve bi yerden sonra onun sıkıldığını duşunuyorum. Benim kendi ailemde ne kadar sorunlar olsa da babam hic annemi yanından ayırmak istemezdi sizce bu zamanla oluşacak bir bağ mı? Evlilik tabi ki bir Zafer değil ama evlilik hayatı benim icin cok onemli cok huzurlu ve bağlı olmak istiyorum. Bugun fazladan 1-2 saat daha gecirip beraber yemek yiyip tv izleyebilecekken benim teklifim uzerine( acaba benden bunaldı mı diye duşunerek kendim teklif ettim beni Eve bırakmasını) beni eve bıraktı. Şimdi eve geldim ve canım sıkıldı. Onunla cok mutluyum bircok konuda cok iyi anlaşıyoruz. Acaba ben mi alınganlık yapıyorum? Eşleriniz zamanla sizinle zaman gecirmeyi daha cok sevdiler mi? Şimdiden vereceğiniz cevaplar icin teşekkur ederim. Kendimi yanlış ifade ettiğim bi nokta olmuşsa da kusura bakmayın lutfen.