Merhaba arkadaşlar Youtube kanalımızı tanıtmak ve videolarımızı izletmek icin sosyal medyanın onemini hepimiz biliyoruz.Daha once Twitter takipci arttırma yollarını anlatmıştım bugunde Google Plus takipcimizi arttırmanın yolunu anlatacağım.

Oncelikle arkadaşlar bir Google Plus profiline veya Google Plus uzerinden acacağımız bir sayfaya ihtiyacımız var.Eğer kanalınız alt kanal değil ise ben size kanalınızın ismini taşıyan bir Google Plus profili acmanızı tavsiye ediyorum.

Profilimizi actıktan sonra yapacağımız işlemlere gecmeden once profil resminizi,kapak fotoğraflarınızı ve hakkında kısmını mutlaka doldurun.Cevrelerimize ekleyeceğimiz kişiler gercek kişiler olduğu icin fake ve fake gibi duran profillere geri donuş yapmıyorlar.

Tum bu işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki işlemleri tek tek yapıyoruz.

İlk olarak Google Plus profilimize girip Arama kısmına Shared Circle yazıyoruz

Arama kısmına Shared Circle yazdıktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi cevrelerini paylaşan profiller cıkacak resimde gosterdiğim gibi kullanıcı ekle butonuna basıyoruz

Kullanıcı ekle kısmına bastıktan sonra karşınıza boyle bir ekran cıkacak Cevrenize bir isim verin ve kullanıcıları cevrenize ekleyin.(Karışıklık olmaması icin ben cevrelerinize Following ismini vermenizi oneriyorum.) Kullanıcıları ekledikten sonra bu işlemi 4 kez daha tekrarlıyoruz gunluk kişi ekleme limitimiz 2000 kişi olduğu icin 500 kullanıcılı bir cevreyi eklediğinizde 3 tane daha 500 kullanıcılı cevre ekleme hakkınız oluyor.Arkadaşlar cevrelerinize kullanıcı eklerken eklediğiniz kullanıcıların aynı cevrede olması gerekiyor.Orneğin 2000 kişiyi de Following cevresine eklemek gibi.

Şimdi gunluk kişi ekleme sınırımız doldu diyelim 1 gun sonra baktığımızda en az 60 kişinin cevrelerinize eklendiğini goreceksiniz.Ama biz daha once 2000 kişiyi takip ettiğimiz icin 50 sayısı bizim yeniden takip yapmamız icin yeterli değil bunun icin bizi takip etmeyenleri takipten cıkarmamız lazım.Oncelikle profilinizin hakkında kısmına girin ve aşağıdaki gibi sizi cevrelerine ekleyenler kısmına tıklayın

Sizi cevrelerine ekleyenler kısmına tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran acılacak

Yeni cevre oluştur diyoruz (yine karışıklık olmaması icin isim olarak followers'ı oneriyorum) ve bizi cevrelerine ekleyen herkesi once yeni oluşturduğumuz Followers cevresine ekliyoruz daha sonra hepsini Following cevresinden cıkarıyoruz.Buna dikkat edin eğer sizi ekleyen kullanıcıları Followers cevresine ekledikten sonra Following cervesinden cıkarmazsanız Following cevresini sildiğimizde tum takipcileriniz otomatikman sizi takipten cıkarılır.

Bizi cevrelerine ekleyen herkesi Followers cevresine eklediysek artık sadece bizi takip etmeyenleri takipten cıkarma işlemi kaldı bunun icinde aşağıda ki gibi kişiler kısmına tıklıyoruz

Kişiler kısmına tıkladıktan sonra Cevreleriniz bolumune gelip Following adlı cevreyi siliyoruz.Ve işlem bu kadar artık yeni kullanıcılar eklemeye devam edebiliriz.

Kısa bir ozet gecmek gerekirse Arama kısmına Shared Circle yazıyoruz ve karşımıza cevrelerini paylaşan kullanıcılar cıkıyor istediğimiz bir cevreyi kullanıcı ekle bolumunde Following adlı cevreye ekliyoruz.Gunluk kişi ekleme sınırımız bitene kadar işlemi tekrarlıyoruz.1 gun sonra (Siz 2,3,4 gunde bekleyebilirsiniz ben gunluk olarak ekleme yapıyorum) bizi takip eden kullanıcıları Followers cevresine ekleyip Following cevresinden cıkarıyoruz.Bizi takip eden herkesi Followers cevresine ekledikten sonra Sol menuden kişiler kısmına geliyoruz,Cevreleriniz alanına tıklıyoruz ve Following adlı cevremizi siliyoruz.Bunu hergun tekrarlayarak binlerce kullanıcılı bir cevre oluşturuyoruz.