Herkese selam
Benim cok uzun suredir devam eden bir ilişkim var. Ben yapı olarak sevdiklerine karşı aşırı korumacı, fazla merhametli ve sahiplenen bir yapıya sahibim.
Herşeyi aman ben yapayım modundayım. Orneğin biri bana cay ısmarlasa dahi bu ailemden biri olsa dahi cekinirim icim sıkılır. Ben ısmarlasam daha rahat ederim.
Sevdiklerimin konforunu cok duşunurum. Cok duşkun olurum onlara karşı. Şimdi siz diyeceksiniz ki ee sorun ne ? Sorunum şu ki ben sevgilime karşı da hep boyleydim. Iki uc kez ust uste hesap odetme, kapris yapma, işi yokuşa surme gibi huylarım hic olmadı. Diyeceksiniz ki bu normal olanı ama sanırım ben bunu karşımdaki insana cok alıştırdım. Bi kere insanlardan vazgecmek cok zor benim icin. Ve artık yorulduğumu hissediyorum. Hayatta her zaman gonul alan başkalarının işini kolaylaştıran anlayışlı biri olmaktan yoruldum. Bi kez de biri beni itsin, aman arkamda şu var konforunda olmak istiyorum.
Sevgilimle şuan pek iyi gitmeyen bir ilişkimiz var. Adamın hala calışmıyor olması cok gozume batıyor. Bi acelesi yok. Kendini paralamıyor iş bulmak icin. Bu kızı elimden kacırır miyim bana ne kadar daha sabreder korkusu yok cunku sorumlusu benim. Gozunu hic korkutamadım.
Ama artık roller değişsin istiyorum. Kendimi geri cektim. Normalde tartışmadan sonra iki tarafta sessiz kaldığında hep ben atardım ama artık kendimi geri cektim.
Taktikle bir ilişki yurusun derdinde değilim. Ben kendi yapımı değiştirmek icin taktikler almak istiyorum sizden. Cunku bu kişiden ayrılsam dahi bir sonraki ilişkimi de bi sure sonra bu hale getireceğim bu yapım yuzunden.
Bir erkeğin burnu nasıl surtulur hanımlar. Bir insana kaybetme korkusu nasıl verilir ?
Bu arada yaşlar 27.
Okuduğunuz icin şimdiden cok teşekkur ederim.